Aktuális hírek


Budapesti képviseletünkön szeptembertől újra a szokásos nyitvatartással várunk szeretettel minden érdeklődő kozmetikust.
H-Cs: 8-16,30 óra,
P: 8-16 óra

Kiszállítást továbbra is minden hétköznap 9 és 16 óra között vállalunk, a megrendeléseket várjuk a
+36 1 350 0963 telefonszámra!

Where Ever You are....

Kényeztető, luxus ápolás és bőrvédelem a mindennapokban!
A termékek megismeréséért kattints a boxra!

Adventi akció!

Mától elérhető adventi akciónk országszerte, minden GIGI Kozmetikában és Képviseleten! Az akcióban részt vevő termékekről részletes információt a GIGI Képviseleteken vagy Budapesti Központunkban kaphattok!
Tel.: +36 1 350-0963

ÚJ termék!!!

ACNON SPOT GEL - Antiszeptikus gyógyító gél Sebgyógyító, antimikrobiális, gyulladáscsökkentő zselé a pattanások helyi kezelésére. Gyorsan megszünteti a gyulladást és elősegíti a bőr heg- és foltmentes gyógyulását. Normalizálja a faggyúmirigyek működését, enyhíti a bőr irritációt.
Bővebb termék információért klikkelj a boxra!

Speciális lakossági szett akció !!!

Keresse képviseleteinken és a GIGI kozmetikákban Bioplasma lakossági szettünket akciós áron!
A szett tartalma:
BIOPLASMA „supreme” hidratáló krém száraz bőrre SPF 20 - 50 ml Intenzív hidratáló, tápláló, feszesítő krém. Megszünteti a bőr húzódását, szárazságát. Pótolja a hiányzó hidrolipid réteget, helyreállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit. Új életerővel tölti fel a bőrt. Teljeskörű UVA- és UVB védelmet biztosít. Semlegesíti a szabad gyököket, gyógyítja a bőr sérüléseit, stimulálja a kollagén és a hialuronsav szintézist. Gátolja a pigmentációk kialakulását.
BIOPLASMA „supreme” tápláló krém 50 ml Tápláló, regeneráló krém. Víz- és zsírhiányos bőrök ápolására alkalmazható luxus tápláló krém. Mélyen hidratálja, táplálja a bőrt, gyógyítja a bőr sérüléseit. Semlegesíti a szabad gyököket, stimulálja a kollagén- és hialuronsav szintézist. Visszaállítja a bőr normális működését és védekező funkcióit.

Újra kapható Botox hatású szérumunk!

A Biozon Age Renewal luxus, mimikai ránctalanító szérum, mellyel látványos „méregmentes botox” hatást érhet el! A szérum behatol az arcbőrbe, és megelőzi az izmok erős összehúzódását, melyek felszínre hoznák a ráncokat. Nem bénít, csak relaxál! Elősegíti a bőrben a kollagén képződést, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez, ezáltal feltölti a már kialakult ráncokat.
Bővebb termékinfomációért klikkelj a boxra!